Lisans öğrencilerinin aldığı Dijital Okuryazarlık dersi Anadolu Üniversitesi bünyesinde yer alan web portali (https://anadolulms.anadolu.edu.tr) üzerinden yürütülmektedir. Bu çevrimiçi ortam, kitaplara dayalı bireysel öğrenmenize yardımcı olmak amacıyla hazırlanmıştır.

Dersin Yapısı

Ders kitabı bölümünden bütün haldeki (ünitelerin tamamını içeren) ders malzemelerine ulaşabilirsiniz. Ünite bağlantıları altında ise;

-ünitenin amaçlarını içeren kısa tanıtımı,

-ünite ile ilgili farklı öğrenme malzemelerini,

-ünitede ele alınan konuları daha iyi anlamanıza ve ünitenin içeriği ile ilgili sorularınızı sorumanıza yardımcı olacak ünite etkinliklerini ve ünitede anlatılanları ne ölçüde anladığınızı test etmenize yardımcı olacak ünite sonu sınavı sunulmaktadır.

Deneme sınavları bölümünde, ara sınav ve final öncesinde bastırılabilir deneme sınavlarına ulaşabilir, ayrıca çevrimiçi olarak kendinizi test edebilirsiniz.

Sınavlar

Dijital okuryazarlık sınavları üniversitemiz kampüsünde belirlenen salonlarda yapılacaktır. Sınav hakkında bilgiler için duyuruları takip ediniz.